Végre kicsit neteztem :)

És akkor már mindjárt sablont is váltottam... De nem fogok sokat itt ülni, mert be kell hoznom a Jenka-elmaradásokat.
Viszont már van nyomtató kapcsolva a gépemhez, amit amúgy levittünk a pincébe a nyári meleg ellen, és csodáltosan lehet itt hűsölni. Közel a kert, ha mégis melegedni, vagy napozni szeretnénk... szóval átrendeztük a fél házat, megint... Viszont lett egy 25 m2-es dolgozó szobám, ahová nem jutok be, mert nincs időm varrni. És a kézimunkákat, a kötést és a gyöngyfűzést is lehoztam a pincébe, hogy kiülve a kerti padra ügyködhessek. Erre még várni kell, mert újra el kell utaznom Anyukámhoz. A kocsi nem szuper, nem tudom, hogy odaérek-e Veszprémbe vele?
Amúgy minden a régi: Szonja kutya megint megszökött, (tegnapelőtt volt egy vihar, és gondolom, attól ijedt meg) , a férjem találkozott vele, én meg csak a hangját hallottam, ahogy liheg a sötétben, a szomszédban. Tettem ki neki ételt és italt, de azt hiszem, hogy a macskák ették meg. :)
Elolvastam egy könyvet is: A tenger katedrálisa. Kb. a felénél tudtam csak ráhangolódni, mert annyi, de annyi minden más dolgom volt.
Legyetek jók, ha tudtok. :)

1 megjegyzés:

  • Mara | 2011. május 23. 6:27

    Örülök,hogy újra hallok felőled, de már vettem észre az ügyködésedből "máshol is" ami jól esett.Köszönöm ...Öröm, hogy kifelé nyomulsz én már befelé, mert söpörni lehet az idén rólam a kullancsot....Vigyázz Te is, egyél polibét azt utálják...Nagyon szép a Faluházatok, megnéztem külön a fakkokat, ahol régebben volt a kiállításod.Vettem magamnak egy "lejárt" könyvet KAFKA : Hangyabolyát....pont egykorú velem...most végre elolvasom.

Megjegyzés küldése