Lenne bár jobb dolgom is, de mégsem

Lenne bár fontosabb is, de mégsem... Szóval nálunk megdőlt az az elmélet, miszerint a kutyák a vadak és a cicák a szelídek. És jó, hogy ha tartasz otthon dugifalatot, hogy ki tudd csalogatni a macskát a másik ajtón.
új kutyánkkal elmentünk sétálni. Nem mentünk egy utcahosszat- eddig szinte mindig kocsival közlekedtem- és kb. 30 kutyával találkoztunk. Sok háznál kettő-három kutya is van, és tomboltak  akerítés mögött. Mi új kutyusunk egyetlen egyet ugatott, egy kutyára lett csak dühös. De a legnehezebb mégis akkor volt visszatartani, amikor macskát látott. És ne higyjétek, hogy fejvesztve menekült a  cica. Ült és tekintetével hergelte  a kutyát, úgyhogy szó nincsen arról, hogy szegény cica, de ártatlan...
Turbónak pedig varrtam a saját kezemmel csengős-patentos nyakörvet, gumiszalagból. Kíváncsi vagyok, mennyi ideig tart ki?
Ja, és a kutya őrizte a házat, a cica meg csavargott éjjel. Igaz, amikor még nem volt itt ez a kutyus, és Rebi kint aludt a teraszon, Turbó egy kutyát üldözött el  a kerítéstől. :)
Szóval, jó lesz mindkettő. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése