3 főre vegyünk egy bögrényi kölest,
kb. 10 db szárított paradicsomot
kb. 50 gr reszelt parmezánt
fél-3/4 tasak feta sajtot
kis sót, rozmaringot, bazsalikomot
fokhagymát
A kölest váltott vízben tisztára mossuk, majd 2x-es mennyiségű vízben feltesszük főni.
Beleteszünk két gerezd fokhagymát, sózzuk, majd mehet bele a rozmaring, bazsalikom...
A szárított paradicsomot csíkokra vágjuk és hozzátesszük azt is a köleshez
Fedő alatt puhára pároljuk. Kb. 15 perc.
Amikor puha köles, beletesszük a reszelt parmezánt, majd
átkavarjuk és hozzátesszük a kockákra vágott fetasajtot.
Isteni finom!
Én olívapesztós csirkelemmel és salátával tálaltam.
Ünnepi étel :)
0 megjegyzés: