Élesztő nélkül

                                  


Kinézetre a szokásos. Azonban kissé szórakozott voltam, és két receptet "összedolgoztam".... De nagyon jó lett, úgyhogy gyorsan leírom, míg el nem felejtem...
Frissen a legjobb, de " ehető" másnap is. :) 
Az első adagot néhány órás pihentetés után sütöttem, a második pihent egy éjszakát a hűtőben; jó lett mindkét sütet. 
Hozzávalók:
25 dkg túró, 
25 dkg fõtt krumpli,
25 dkg liszt, 
15 dkg vaj, (kb)
És ha nem elég lágy a tészta, akkor egy pici tejföl.
Ja, és só, és egy kis medvehagyma.
Alapanyagokat összegyúrni, alaposan. Kicsit pihentetni, kinyújtani, tojassal bekenni, felvágni, reszelt sajttal megszórni és ropogósra sütni. 
( a mai fogyókúrámnak "annyi")

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése