Török mintás



Ezen a kendőn kevertem a szigorú kontúrokat és a laza foltfestést. A régi török mintát egy laza keretbe foglaltam. Valahogy úgy éreztem, hogy ehhez a kendőhöz nem is kell több: így marad könnyű és szellős a nyári estékre. Merthogy a meleg nem akar múlni. Részben nem bánom, mert így később kell keringető szivattyút vásárolnom, de viszont kéne légkondi a varrós szobámba, ami a tetőtérben van...
A 'sszem, megy a kendő a Meskára. 




Posted by Picasa

Kóbor kutya


Ez a nagyon sovány, félénk kutya kószál felénk napok óta. Nagyobb, mint Diesel, és ápolatlan szegény. Állítólag nagyon nyáladzik is, (én még szemüveggel sem látok már jól, sajnos...) ezért betelefonáltunk az Önkormányzatra, ahol azt mondták, hogy majd kijönnek megnézni, mit tehetnek? Tény, hogy ivott Diesel vizéből, és habos maradt a víz egy kis darabon. Most igyekszünk elkülöníteni Dieselt, aki viszont szeretne vele játszani. Amikor sétáltam Diesellel, egy darabig követett bennünket. Nem tudom, nem hiányzik valakinek?





Posted by Picasa

Néhány kép Diesel kutyáról

itt található. :)
Magyarázatot szeretnék találni arra, hogy miért csonttal a szájában indul el egy kutya sétálni? :)
Tegnap kb. negyedórát vártunk rá, hogy letegye, de nem bírtuk kivárni. Amúgy meg direkt séta előtt vette elő a fák mögül, nagyon örvndezve és boldogan..:)